THE SMART TRICK OF VERIFICARE SERIE SASIU THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of verificare serie sasiu That Nobody is Discussing

The smart Trick of verificare serie sasiu That Nobody is Discussing

Blog Article

Te rugam sa ai in vedere faptul ca raportul comandat poate fi descarcat de pe web-site in structure PDF. In additionally, iti vom trimite o copie la adresa de e-mail indicata in procesul de plata a raportului.

Decodorul Verificare VIN DACIA este un program care decodează datele vitale codificate din materială. În prezent, acest decodor VIN poate oferi informații complexe despre mașina dvs. DACIA. Numărul VIN are un structure certain recunoscut la nivel world. Acest format a fost implementat de institutul ISO. Fiecare producător de mașini este obligat să-și marcheze toate vehiculele în acest structure Distinctive.

Raportul VIN obţinut în baza unei verificări de serie şasiu gratis oferă detalii cu privire incidentele rutiere anterioare în care maşina a fost implicată.

Ce este verifica seria de sasiu sau a numărului VIN? Verifica seria de sasiu este un proces of de verificare înainte de a cumpăra o mașină la second-hand. Seria de șasiu este folosit pentru a identifica un vehicul. Numărul este atribuit de producătorul vehiculului, și identifică marca acestuia, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului, dar și alte date tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. În timpul răsfoirii ofertelor de cumpărare și vânzare, este bine să inițializați procesul de verificare a seriei de șasiu a vehiculului de treatment sunteți interesat. Verifică dacă anunțul de vânzare contain seria de șasiu în ofertă sau întreabă immediate vânzătorul. Este bine să ceri vânzătorului seria de șasiu pentru evita să fi înșelat.

Ce este essential de reținut este faptul că numărul VIN este esențial în reducerea fraudelor și infacțiunilor legate de vânzarea de autovehicule scond hand. Dacă ai verificat numărul VIN ca parte a procesului de cumpăuncommon a unei mașini de ocazie, iar unul sau mai multe dintre numerele verificate sunt diferite, atunci este momentul să te retragi din achiziție.

Producția mondială de mașini a explodat după cel de-al Doilea Război Mondial, așa că fabricanții au fost puși în situația de a găsi o modalitate simplă prin care să confere o identitate fiecăruia dintre vehiculele ieșite de pe linia de asamblare.

La pozitia 11, avem fabrica in treatment a fost asamblata masina. In cazul nostru avem W care corespunde cu Wolfsburg Germania.

Deschideți ușa și priviți în jurul zonei în treatment ușa se blochează la mașină. VIN-ul unei motociclete este de obicei pe pipa de direcție sub ghidon, deși uneori este pe motor sau pe cadru lângă motor. VIN-ul unei semiremorci este situat în partea din față a semiremorcii pe partea stângă.

Rapoartele autoDNA conțin doar date verificate și de cea mai înaltă calitate, datorită cărora puteți evita să faceți o greșeală.

Va rugam sa fiti informat ca acest web site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web-site-ul web la nevoile dvs.

Producătorii recheamă de obicei modelele în fabrică ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu undoubtedly are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Achiziționarea unei mașini rulate poate fi o investiție excepţională, sau dimpotrivă una păguboasă. Este clar că avantajele unui vehicul 2nd hand sunt numeroase, fapt pentru care acestea sunt atât de apreciate, însă ofertele din piață uneori pot fi înșelătoare, şi în necunoştinţă de cauză sau din lipsă de informație se pot lua decizii eronate.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de seventeen caractere care identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, comparable cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și site web funcționează din anii 1980.

Ultimele caractere ale seriei de șasiu au rolul de a clarifica detalii specifice, legate de producția în sine a modelului tău. Acestea se grupează după cum urmează:

Report this page